Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 0-2

Με δυο τέρματα του Στέφανου Μουλάκη ,ένα σε κάθε ημίχρονο,η Μικρασιατική κέρδισε την ομάδα μας με 2-0 και παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα μας αντιμετώπησε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα με παίχτες βασικους να αποχωρουν τραυματίες απο τις προπονήσεις,με αποτέλεσμα ο Λαγούδης να έχει στην διάθεση του 16 ποδοσφαιριστες για το σημερινό ματς!
Εμφανώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας μας προσπάθησε, πάλεψε (ιδιαίτερα στο β΄ημ)για το θετικό αποτέλεσμα αλλά υποκλήθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων αλλά και στα αμυντικά λάθη που στοιχησαν.
Στα θετικά ήταν η επιστροφή του ΨΥΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ που υπηρετει την στρατιωτική του θητεια.Ο 18χρονος αριστερός μπακ ήταν από τους καλύτερους του παιχνιδιού και θα βοηθήσει στην δυσκολη συνέχεια.

-Καλή η διαιτησία του Στουπάκη.Λαθος στις καθυστερησεις του αγώνα που δεν καταλόγησε καθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Σκουφάρα απο αμυντικό της Μικρασιατικής!!

-Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο ακόμα μια φορά,τους ευχαριστούμε!!!! 

-Επόμενο παιχνίδι είναι το Σαββατο 20 Νοεμβριου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο με τον Κοφινά.



ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : 1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ, 2.ΨΥΛΛΟΣ Μ, 3.ΨΥΛΛΟΣ Γ, 4.ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ, 5.ΔΕΛΕΡΕΣ Π, 6.ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ Γ(ΣΙΤΑΡΑΣ Κ), 7.ΨΥΛΛΟΣ Δ, 8.ΖΑΧΑΡΙΟΥ Β, 9.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ, 10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ, 11.ΣΠΕΓΗΣ Π(ΜΑΡΔΑΣ Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: