Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αγγιξε το θαύμα....

Αρκετά καλό παιχνίδι ,παρά την συνεχή βροχή,έγινε το απόγευμα στο Φαφάλειο Στάδιο για την προημιτελική φάση του κυπέλου Χίου ανάμεσα στον Κοφινά και την ομάδα μας.Χάσαμε στο 1-0 με πέναλτι στο 110΄σε μια φάση που σηκώνει συζητηση.Αρκετές φάσεις και απο τις δυο ομάδες ,απο 2 δοκάρια κάθε ομάδα,3 κόκκινες , πολλά νεύρα και διαμαρτήριες προς τον κ.Τσαπάρα συνθέτουν το παζλ του παιχνιδιού.

Το ματς ξεκίνησε με τον Κοφινά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην είναι απειλητικός και η ομάδα μας σε κάθε αντεπίθεση να απειλή με τους Καζάκο ,Σκουφάρα,Ψύλλο Δ ο οποίος είχε και δοκάρι.Δοκάρι είχε και ο Κοφινάς.
Στο β΄ημίχρονο το ίδιο σκηνικό αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Κοφινάς εκνευριζόταν κάνοντας πιο εύκολο το έργο της ομάδας μας.Επρεπε να αποβληθεί στο 80΄ο ποδοσφαιριστής του Κοφινά Πιτσικούλης ο οποίος χτύπησε εκτός φάση τον Ψύλλο Δ (το ίδιο έκανε και στον αγώνα πρωταθληματος στον Μακρίδη αλλά και πάλι δεν αποβλήθηκε).Ηταν τόσο ξεκάθαρη φάση απορω που δεν το είδε ούτε ο διαιτητής ούτε οι επόπτες.Στο 90΄είχε δοκάρι ο Βιλδος.
Στην παράταση και οι δυο ομάδες φαινόταν κουρασμένες από την προσπάθεια των 90 λεπτών.Στο 95΄αποβληθηκε ,ανόητα,ο Καζάκος με 2η κίτρινη καθώς έπιασε την μπάλα με το χέρι.

Φτάσαμε στην φάση που έκρινε τον αγώνα στο 112΄γέμισμα στην περιοχή μας κάνει έξοδο ο Πνευματικούδης και πέφτει πάνω του ο Βίλδος κάνοντας επιθετικό φάουλ το οποίο δεν δόθηκε και όπως σηκώθηκε ο Πνευματικούδης να γυρισει στην εστία του χτύπησε τον Βιλδο που ήταν πεσμένος κάτω.Ο διατητής συμβουλεύετε τον βοηθό του ο οποίος του λέει τι έγινε και αποβάλει τον Πνευματικουδη και δίνει πέναλτι.Ταυτόχρονα αποβάλετε και παίχτης του Κοφινά που έβρισε τα θεία.
Εκεί έγινε το 1-0 και ενώ όλα έδειχναν οτι τελείωσε το ματς καθώς μείναμε  με 8 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ψύλλου ,η τύχη μας γύρισε την πλάτη καθώς ο Ψύλλος Γ έιχε δοκάρι στο 120΄!!!

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιου ηταν στην φάση της υπόδειξης του πέναλτι καθώς διαμαρτυρώταν οι παίχτες μας ο διαιτητής κ.Τσαπάρας ειπε <<φύγετε ΓΑΜ....  ΤΗΝ  ΠΑΝΑΓΙΑ  ΣΑΣ>> το οποίο γράφτηκε στο Φ.Α.,βγάζοντας εκτός εαυτου τον πρόεδρο μας και τον προπονητή μας.
Κρίμα για τον νεαρο διαιτητη!!!

Οσο για το αν ήταν πέναλτι  όταν χτύπησε ο Πνευματικούδης τον Βίλδο η μπάλα είχε βγει πλαγιο-αουτ.Σε αυτην την περιπτωση δεν ξέρω ,δυστυχως,τι λεει ο κανονισμος.

Η Διοίκηση μας καταδικάζει την πράξη του Πνευματικούδη να χτυπήσει τον Βιλδο εκτός φάση και ζητάει συγνώμη!

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που πάλεψαν και στα 120 λεπτά του παιχνιδιού .ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

1.ΠΝΑΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ
2.ΨΥΛΛΟΣ Μ
3.ΣΙΤΑΡΑΣ Κ (ΤΣΙΜΑΡΗΣ Μ)
4.ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ
5.ΔΕΛΕΡΕΣ Π
6.ΔΕΛΕΡΕΣ Γ
7.ΨΥΛΛΟΣ Δ (ΜΑΡΔΑΣ Κ)
8.ΖΑΧΑΡΙΟΥ Β (ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ Β)
9.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ
10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ
11.ΨΥΛΛΟΣ Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια: