Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0-1: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ......

Νίκη ανάσα πέτυχε η ομάδα μας πριν λίγο στο γήπεδο των Θυμιανών με αντίπαλο τον Αστέρα Φραγκοβουνίου.Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με πάθος σε όλο το παιχνίδι ξέροντας οτι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο την νίκη.

 
Το σκορ είναι πλασματικό αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τον Μανιάτη που για ακομη ένα παιχνίδι έδωσε πνοή στην επίθεση.Ο Αστέρας προσπάθησε αλλά δεν απείλησε καθόλου παρά μια φορά σε ενα σουτ του Ψύλλου που κόντραρε σε σώματα αμυντικών μας ,άλλαξε πορεία αλλά ο Πνευματικούδης ,που επέστρεψε από την τιμωρία ,απέκρουσε εντυπωσιακά.

Από το ξεκίνημα η ομάδα μας μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τους Σκουφάρα Καζάκο και Ψύλλο Δ αλλά να αστοχούν.Στο 32 ΄σε σέντρα από δεξιά του Σκουφάρα ο Μανιάτης πιάνει ανάποδο ψαλίδι!!! αλλά η μπάλα σταματάει στο δοκάρι .Αν έμπαινε θα συζητούσαμε για γκολ της χρονίας!!!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου συνδιάστηκαν άψογα ο Ψύλλος Γ με Καζάκο και Ψύλλο Δ σέντρα από αριστερά δεν έδιωξαν καλά η άμυνα του Αστέρα και ο ΣΙΤΑΡΑΣ Κ με διαγώνιο σουτ κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλους πανυγηρισμους.

Στο β΄ημιχρονο η ίδια εικόνα με πρωταγωνιστές τους παίκτες μας και με τον Μανίατη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μπούλη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.


Όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα και σε συνδιασμό με την νίκη έκαναν διοίκηση και φιλάθλους, που έδωσαν δυναμικό παρών στις εξέδρες των Θυμιανών, να βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον της ομάδας μας.




Καλή η διαιτησία του Ευστρατίου, έχουν άδικο για μία φάση που διαμαρτήρονται για πέναλτι οι άνθρωποι του Αστέρα.Επίσης άριστες και οι υποδέιξεις των βοηθών Τορούνογλου και Παρασκευόπουλου.


Ο επόμενος αγώνας είναι την ερχόμενη Κυριακή με τον Κανάρη στα Νένητα 15 :30

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  
1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ
2.ΣΙΤΑΡΑΣ Κ
3.ΨΥΛΛΟΣ Γ
4.ΖΑΧΑΡΙΟΥ Β
5.ΝΤΟΥΛΗΣ Δ
6.ΔΕΛΕΡΕΣ Γ (ΠΙΤΣΑΚΗΣ Γ)
7.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ (ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ Β)
8.ΨΥΛΛΟΣ Μ
9.ΜΑΝΙΑΤΗΣ Δ
10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ (ΓΟΥΒΑΚΗΣ Δ)
11.ΨΥΛΛΟΣ Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: