Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΥΡΓΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2-2

Ισοπαλο έληξε ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πύργο για την 17η αγωνιστική στο γήπεδο των Νενήτων.Παρά τις απώλειες που είχαν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη σε όλη την διαρκεια του αγώνα παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και χάθηκαν πολλές ευκερίες με τον Πύργο να έχει τις περισσοτερες ,κυρίως προς το τέλος του αγώνα με κάποια μακρινά σουτ.

Το σκορ άνοιξε ο Δάνδουλας μετά απο σέντρα του Αλεξόπουλου στο 17 λεπτό.

Στην επανάληψη στο 47΄μετά απο παλικαρίσια προσπάθεια του Σκουφάρα μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε απο τον αμυντικο του Πυργου.Ο διαιτητής Τσουκλης δίνει το πέναλτι αλλα όχι δευτερη κίτρινη στον αμυντικο.Ο Καζάκος εκτελεί και κάνει το 1-1.

Στο 58΄λεπτό και ενώ είχαμε την πρωτοβολία των κινήσεων ,ο Μακρίδης Κ έκανε τάκλιν στην περιοχή προσπαθόντας να κόψει τον Δανδουλα  ,η μπάλα βρήκε στο χέρι του και σωστά δόθηκε πέναλτι.2-1 ο Πυργος με τον Δανδουλα πάλι.

Απο εκεινο το σήμειο μέχρι το 70΄ο Πυργος προσπάθησε για το τρίτο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του Τσιμαρη ο οποίος πραγματοποίησε πολλη καλή εμφάνιση.

Με την είσοδο του Πιτσάκη και την εμφανή κούραση των αντιπάλων καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 80΄λεπτο με τον νεοαποκτηθει ΜΑΝΙΑΤΗ υστερα απο διπλή προσπάθεια.

Προσωπική μου άποψη το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο ,θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να φτάσουν στην νίκη.

Ο κ.Τσούκλης ,δυστυχώς,δεν ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα.Παρασυρόταν απο τους φιλάθλους πολλες φορές στα σφυρίγματά του,δεν έδειξε 2η κίτρινη στον αμυντικό του Πύργου στο πέναλτι  και γενικά ήταν πάντα μακριά από τις φάσεις (εμφανής η έλλειψη φυσικής κατάστασης) προκαλώντας τον εκνευρισμό και των δυο ομάδων.Αντίθετα άριστοι στις υποδείξεις τους οι ΜΑΚΑΡΕΣ-ΛΑΜΠΟΣ.


Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ με την ομάδα μας ,ο οποίος κατάφερε να σκοράρει κιόλας.Κέρδισε πολλες μάχες και συνεργάστηκε πολυ καλά με τους Σκουφάρα και Καζάκο.


Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ και στον Κώστα Τσίμαρη ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Πνευματικούδη.Στα δυο παιχνίδια που έπαιξε με Ομηρο και Πύργο τα πήγε περήφημα.


Αρκετοί φίλαθλοι και των δυο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο,κάθησαν μαζί ,δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και απέδειξαν οτι το ποδοσφαιρο είναι διασκέδαση και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.


Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή στην Καλλιμασια 15:30 με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΔΑΦΝΗ.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
1.ΤΣΙΜΑΡΗΣ
2.ΨΥΛΛΟΣ Μ
3.ΨΥΛΛΟΣ Γ
4.ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ (ΝΤΟΥΛΗΣ Δ)
5.ΔΕΛΕΡΕΣ Π
6.ΔΕΛΕΡΕΣ Γ
7.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ
8.ΨΥΛΛΟΣ Δ(ΣΙΤΑΡΑΣ)
9.ΜΑΝΙΑΤΗΣ
10.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ
11.ΖΑΧΑΡΙΟΥ(ΠΙΤΣΑΚΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: