Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 0-1

Καταρχήν θα ξεκινήσω με το να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμωτής για την νίκη και την άψογη συμπεριφορά παικτών και παραγόντων της καθόλη την διάρκεια του αγώνα ,παρόλο που ο διαιτητής ήταν απλά απαράδεκτος και θα μπορούσε να είχαμε άσχημες καταστάσεις.

Για το παιχνίδι ,η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη για να παρει βαθμό ή βαθμούς  και το έδειξε με το καλημέρα με ένα σουτ του Σκουφάρα στο 1΄.Οι παίκτες μας εμπαιναν δυνατά στις φάσεις ,πίεση ψηλά κλείνοντας τους διαδρόμους των αντιπάλων.

Στο 21΄ ο Σκουφάρας εκμεταλεύτικε κενό χώρο σούταρε από πλάγια αλλά ο τερματοφύλακας της Καλαμωτής απέκρουσε σε κόρνερ.Στην εκτέλεση του κόρνερ αδράνησε η άμυνα της Καλαμωτης και το σουτ που έκανε ο Δελερές Γ εξουδετέρωσε πάλι ο τερματοφύλακας.

Στο 23΄ πάλι ο Σκουφάρας,  βγένει τετ-α-τετ τον ανατρέπει ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή (αφού πρώτα βρήκε μπάλα ο τερματοφύλακας) ο Τσούκλης σφυρίζει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον γκολγκιπερ ,ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών και των δύο ομάδων.Η μεν Καλαμωτή σωστά διαμαρτύρετε οτι δεν υπάρχει φάουλ και από την πλευρά μας οτι είναι κόκκινη κάρτα.(Εχουμε βίντεο από αυτήν την φάση θα προβληθεί αύριο).Εκτελεί ο Καζάκος η μπάλα άουτ.

Στο 36΄ ο Μανιάτης από πλεονεκτική θέση σουτάρει αλλά απεκρούει πάλι ο Τερματοφύλακας.

Στο 38΄ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σουτ από την μικρή περιοχή απέκρουσε ο Πνευματικούδης.

Στο 42΄αποβλήθηκε με δευτερη κίτρινη κάρτα ο Κα'ι'μάκης για την Καλαμωτή.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και μην μπορόντας να εκμεταλευτούμε τον παίχτη παραπάνω η Καλαμωτή ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.Σε μία από αυτές στο 72΄κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι που μόνο ο κ.Τσουκλης θα μπορούσε να δώσει.(0-1)

Στο 78΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο επιθετικός της Καλαμωτής Θωμα'ίδης.

Στο 82΄αποβλήθηκε ο Ψυλλος Δ επειδή πεταξε της μπάλα σε αντίπαλο.

Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος στις εξέδρες της Καλλιμασίας αλλά έφυγε απαγοητευμένος και οργισμένος με την διαιτησία .


Για τους διατητές αυτούς καλο θα τους κάνει να ξαναδιαβάσουν τους κανονισμούς ή να αποχωρήσουν αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοια ματς.Κάνουν κακό στο άθλημα, είναι κρίμα να έρχετε κόσμος να περάσει το απόγευμα στο γήπεδο και να φεύγει με ανεβασμένη πίεση.

Εντύπωση μας έκανε η αγανάκτηση του κ.Θωμαίδη που έλεγε  << 20 χρόνια ποδοσφαιριστης σε επαγγελματικό επίπεδο δεν έχω δεχθεί κόκκινη και μόνο φέτος εδώ στη Χίο έχω δεχθεί 2 >> Τα σχόλια δικά σας!!!

Επόμενος αγώνας την Κυριακή με την Μικρασιατική στο Δημοτικό Στάδιο.  

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ
2.ΣΙΤΑΡΑΚ Κ. (ΨΥΛΛΟΣ Μ)
3.ΨΥΛΛΟΣ Γ.
4.ΓΟΥΒΑΚΗΣ Δ
5.ΝΤΟΥΛΗΣ Δ
6.ΔΕΛΕΡΕΣ Γ
7.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ
8.ΖΑΧΑΡΙΟΥ Β (ΣΠΕΓΗΣ Π)
9.ΜΑΝΙΑΤΗΣ Δ
10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ
11.ΨΥΛΛΟΣ Δ





Δεν υπάρχουν σχόλια: