Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΚΟΦΙΝΑΣ 1-0

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα στην Καλλιμασιά με αντίπαλο τον φιναλίστ του Κυπέλου Κοφινά που μόνο αδιάφορος δεν ήταν στο παιχνίδι καθώς επί 90 λεπτά επιδίωκε την νίκη με περίσσιο πάθος και δύναμη που είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί 3 κόκκινες κάρτες.Η ομάδα μας αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις όπως του ΣΚΟΥΦΑΡΑ ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής έπαθε κάταγμα περόνης και θα χάσεις το υπόλοιπο της σεζόν, ο ΚΑΖΑΚΟΣ βρίσκετε εκτός Χίου για προσωπικούς λόγους και τελευταία στιγμή ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ έπαθε γαστρεντερίτιδα.Αν προσθέσουμε την δύσκολη βαθμολογική μας θέση και την δυναμικότητα του αντιπάλου η νίκη χαρακτηρίζετε τεράστια.


Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Κοφινά έδειξε τις προθέσεις του και απέιλησε με τον Ζαννίκο ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης τους δημιουργόντας πολλά προβλήματα στην άμυνα μας.Αμυντικά στημμένη η ομάδα μας προσπαθόντας με αντεπιθέσεις τα κατάφερε στο 21΄να κερδίσει πέναλτι όταν σε σέντρα του Ψύλλου Μ η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανυγυρισμούς.
Ο φιλοξενούμενος συνέχισε να πιέζει αλλά να μην καταφέρνει να κάνει κάτι αξιόλογο.


Στο β΄ημίχρονο η πίεση συνεχίστηκε ,η ομάδα μας έδεινε χώρο στους αντιπάλους αλλά όλες οι προσπάθειες σταματούσαν στην καλοστημμένη άμυνά μας.Στο 65΄αποβλήθηκε ο προπονητής του Κοφινά Βίλδος για διαμαρτυρία.
Στο 68΄  και 74΄ ο  Σπέγης και ο Ζαχαρίου αντίστοιχα έχασαν κλασσικές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας μας.
Στο 76΄αποβλήθηκε ο Δελερές Γ για την ομάδα μας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 81΄ παίκτης του Κοφινά πάλι με 2 κίτρινες.Στο 89΄ ο Κοφινάς έμεινε με 9 παίκτες καθώς ο Γρίγος δέχτηκε απευθείας κόκκινη όταν έκανε ένα απαράδεκτο τάκλιν πάνω στο Ψύλλο Μ.
Ο χορός των κόκκινων καρτών έκλεισε στο 93΄οταν αποβλήθηκε ο Μακρίδης Κ απαντώντας σε υβριστική συμπεριφορά αντιπάλου.Εδώ ο επόπτης Μακαρές άκουσε μόνο τα λόγια του παίκτης μας και όχι του Πιτσικούλη ο οποίος μπροστα στον επόπτη απειλησε  και έβρισε όλο τον πάγκο.

Παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες απο την διαιτησία κυρίως για τις αποβολές.

Επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες ο Γιαννούμης Γιάννης κάθως ένας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός ομάδας ,κατάφερε να τον ξεπεράσει με δουλεια ,υπομονή και θέληση και βρέθηκε πάλι στην βασική 11άδα.


Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι την Κυριακή 03 Απριλίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Θυμιανών στο γήπεδο των Θυμιανών.
 

                           ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  ( atromitosags.blogspot.com/ )

                                    
                                                         ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
26η αγωνιστική
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενη Γήπεδο Ημέρα Ημερομηνία Ώρα
 ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ  ΚΑΝΑΡΗΣ  ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ  02/04/2011 17:00   
 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ  ΛΕΩΝ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  02/04/2011 17:00   
 ΌΜΗΡΟΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗ  Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟ  02/04/2011 17:00   
 ΗΡΑΚΛΗΣ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  03/04/2011 17:00   
 ΔΑΦΝΗ  ΆΤΛΑΣ  ΔΑΦΝΩΝΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ  03/04/2011 17:00   
 ΚΟΦΙΝΑΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ  ΚΥΡΙΑΚΗ  03/04/2011 17:00   
 ΠΥΡΓΟΣ  ΚΑΡΥΕΣ  ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ  03/04/2011 17:00   
 ΡΕΠΟ : ΕΛΑΤΑ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παλικάρια δικαια νικη την αξισατε

Giorgos Skoufaras είπε...

mpravo sas re magkes...PALIKARISIA kai DIKAIH nikh....pame gera re OMADA stous teleutaious TELIKOUS....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε παιδεια,συνεχιστε ετσι μεχρι το τελος.Αξιζετε καλυτερη θεση απο αυτη που εισαστε!και με 9 στους 11 θολοποταμουσους σημερα!

Ανώνυμος είπε...

nai to simantikotero gia mas einai oti paizoun ta paidia tou xoriou kai akoma kai oi mi xoriani kazakos pneumatikoudis maniatis kai zaxariou einai kala paidia tous theoroume dika mas paidia pame geraaaa

Μακριδης Κωστας είπε...

Καταρχην συγχαρητηρια σε ολους τους συμπαιχτες μου για την υπερπροσπαθεια που εκαναν στον αγωνα και τα καταφεραν.
Προσωπικα θελω να ζητήσω συγνωμη απο την Δοιηκηση -προπονητη μου -συμπαικτες μου και φιλάθλους μας για την αποβολή μου αλλά να ξέρετε οτι τα λόγια του κ.Πιτσικούλη και οι απειλές του ήταν απαξιωτικές και υβριστικές προς το προσωπο της μητέρας μου οπότε δεν μπόρεσα να είμαι ψύχραιμος και να μην αντιδράσω.Λυπάμε!!

Ανώνυμος είπε...

gianoumi pisteva meta tin 6ara apo ton thrilo oti den tha ksana asxolioson me to podosfairo xaxaxa bravo gianaki panta geros bravo stin anagenisi aksizete paidia na minete stin katigoria

Ανώνυμος είπε...

νικη με θυμιανα παιδια μπορειτε

Παναγιωτης είπε...

Η νικη αυτη θα εχει πολυ πιο μεγαλη αξια αν παρουμε και τον επομενο αγωνα.Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

MANIGOAL23 είπε...

DHMHTRHS MANIATHS:
PAIDIA GIA MIA AKOMH FORA BRAVO...HTHELA TOSO NA HMOYN KI EGW MAZI SAS ALLA APO TA KSHMERWMATA STO NOSOKOMEIO K APO TA FARMAKA DEN MPOROYSE O ORGANHSMOS MOY NA AGWNHSTW MAZI SAS....EISTE PALIKARIA K AGWNIZOMASTE SAN''OIKOGENEIA'' K THA PETYXOYME TOYS STOXOYS MAS...

petran είπε...

re mages tou kofina an paizate tin tetarti etsi opos paiksate me tin anagennisi me tetia lisa tha tis eixate valei tria tis dafnis!!!moreeeee ....!!!pitsikouli oi magies sou allou ,sevasou ton patera sou pou einai iereas sto xorio mas.

Ανώνυμος είπε...

pame gera reeeeeeee etsi kai mesa sta thymiana !!!!!!!!