Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΚΑΝΑΡΗΣ 0-1-Προσπάθησε αλλά...

Ενα πολυ καλό παιχνίδι έγινε χθες στην Καλλιμασιά μεταξυ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και του ΚΑΝΑΡΗ!Δύναμη,πάθος,νεύρα και καλές προσπάθειες ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του παιχνιδιού.
Η ομάδα των Νενήτων ,σαφώς πιο καλη ομαδα απο εμας,πήρε τον έλενχο του αγώνα απο το πρώτο λεπτό  δημιουργοντας ευκαιρίες αλλά όλες σταματούσαν στον πολύ καλό ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗ!Η ομαδα μας προσπαθούσε με αντεπιθέσεις και στημένα ,με τους Καζάκο,Σπέγη και Σκουφάρα να απείλουν την άμυνα του Κανάρη.
Στο β΄ημίχρονο ο Κανάρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν ήταν απειλητικός μεχρι που φτάσαμε στην φάση του 78΄λεπτού που για πρώτη φορα στο β΄ημιχρονο έσπασε η άμυνα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, με ωραία προσπάθεια του ΑΣΛΑΝΙΔΗ έκανε το 0-1.Στο τελευταίο 15λεπτο προσπάθησαν οι παίκτες μας για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν εμφανώς απαγοητευμένοι απο την εξέλιξη του αγώνα.
Πολυ καλή η διαιτησία των Τσαπάρα-Φραγκογιάννη-Πολυτάρχου.Αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο!
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ :1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ 2.ΨΥΛΛΟΣ Μ(ΔΕΛΕΡΕΣ Π) 3.ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ Γ(ΜΑΡΔΑΣ Κ) 4.ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ 5.ΓΟΥΒΑΚΗΣ Δ 6.ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ Γ 7.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ 8.ΨΥΛΛΟΣ Δ 9.ΣΠΕΓΗΣ Π(ΖΑΧΑΡΙΟΥ Β) 10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ 11.ΝΤΟΥΛΗΣ Δ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΥΡΓΟΣ-ΟΜΗΡΟΣ 1-2
ΚΟΦΙΝΑΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2-3
ΠΙΤΥΟΣ-ΑΤΛΑΣ 0-8
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΡΥΕΣ 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: