Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΚΑΝΑΡΗΣ

Ένα ακόμα μεγάλο αντίπαλο,μετά τον ΟΜΗΡΟ και ΔΑΦΝΗ καλείτε να αντιμετωπήσει η ομαδα μας,αύριο στην ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ (16:00) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικης του Α΄τοπικου πρωταθλήματος!
Ο περσινός κυπελλούχος Χιου,εχει ξεκινησει αρκετά καλά την χρονιά με αποκορυφωμα τον θρίαμβο μέσα στα Θυμιανά (1-4 τον Ηρακλη),διαθέτει καλούς και εμπέιρους ποδοσφαιριστές όπως Ματερης,Πάλλας,Χρουσάκης και είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τιτλου!!!
Η ομάδα μας προέρχετε απο δύο σερί νίκες ,5-0 τον Αστερα για το πρωτάθλημα και 4-0 τον Λέων για το κυπελο,ειναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση,θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα.Έργο όχι εύκολο αλλα έδειξε στα προήγουμενα ματς οτι μπορέινα είναι η ευχάριστη εκπληξη του πρωταθλήματος!!!
Αγωνιστικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των ΔΕΛΕΡΕ Γ και ΜΑΚΡΙΔΗ Δ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμων.
Διαιτητης του αγώνα θα ειναι ο κ.Τσαπάρας με βοηθούς τους Φραγκογιάννη-Πολυτάρχου.Παρατηρητης του αγώνα θα ειναι ο προεδρος Σ.Δ.Χ κ.Ρούλης.
Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο Ενωσιακό γήπεδο της Καλλιμασιάς, εφόσων βοηθήσει ο καιρός!!!Ας ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα με την διαιτησία που τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά!!!
Επίσης,αύριο θα αγωνιστούν:
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΡΥΕΣ
ΠΥΡΓΟΣ-ΟΜΗΡΟΣ
ΚΟΦΙΝΑΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ
ΠΙΤΥΟΣ-ΑΤΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: