Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΔΑΦΝΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα μας το απόγευμα στο γήπεδο του Δαφνώνα από την τοπική ομάδα ,σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποσοσφαιριστές αλλα κάποιος ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ο οποίος ήρθε στο γήπεδο να περάσει το 2ωρο του ευχάριστα φορώντας την στολή του διαιτητή ,να πάρει το 50άρικο και να κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι του ήσυχα!!!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δάφνη να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της αλλά μην μπορώντας να δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αμυντικά στημένη στο γήπεδο προσπαθώντας να παίξει αντεπιθέσεις και το κατάφερε στο 32΄όταν κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο ΚΑΖΑΚΟΣ απευθείας και έγινε το 0-1 ένα γκολ που γέμισε με εκνευρισμό τους παίκτες της ΔΑΦΝΗΣ!!!2 λεπτά αργότερα ο κατ' ευφημισμόν <<άρχοντας του αγώνα>> απέβαλε με 2η κίτρινη τον ΔΕΛΕΡΕ Γ για φάουλ στο οποίο ο ΠΑΠΑΛΑΝΗΣ το κέρδισε.Την πρώτη κίτρινη την είχε δεχτεί 5 λεπτά πριν για ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ (έτσι έγραψε στο Φ.Α)
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίσει την ομάδα μας και η μία κίτρινη διαδεχόταν την άλλη και στο 37΄ ο ΣΕΖΕΝΙΑΣ με ατομική προσπάθεια μπήκε από πλάγια σούταρε και έκανε το 1-1 με την λήξη του 1ου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ΔΑΦΝΗ πίεσε απο το πρώτο λεπτό χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο 67 με το ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ με κεφαλιά ,ένα γκολ που θα ζήλευαν μεγάλοι επιθετικοί!!!
Με την είσοδο των ΣΠΕΓΗ και ΜΑΡΔΑ Κ οι οποίοι έδωσαν την απαιτούμενη πνοή στην επίθεση και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 88 όταν το κοντινό πλασέ του ΣΠΕΓΗ ,απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δάφνης.
Στο 94΄ σε αντεπίθεση η Δάφνη κέρδισε πέναλντι,όταν βγήκαν 3 παίκτες της Δάφνης με ένα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ βρήκε τη μπάλα με το χέρι σε σέντρα του ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ,ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: 1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ  2.ΨΥΛΛΟΣ Μ  3.ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ Γ (ΣΙΤΑΡΑΣ Κ) 4.ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ  5.ΔΕΛΕΡΕΣ Π(ΜΑΡΔΑΣ Κ)  6.ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ ΓΙΑΝ(ΣΠΕΓΗΣ Π)  7.ΨΥΛΛΟΣ ΔΗΜ  8.ΝΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜ 9.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ  10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ  11.ΔΕΛΕΡΕΣ Γ
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες και των δυο ομάδων που σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας.Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ΓΙΑΤΡΟ (δεν έβρισκε το γήπεδο ισχυρίστηκε ο διαιτητής) και μέχρι το 30λεπτο στους μικροτραυματισμούς έτρεχαν  για πρώτες βοήθειες  οι παίκτες των ομάδων ,φανταστείτε να είχαμε κατι πιο σοβαρό!!!
Δίκαιη η νίκη της Δάφνης ,αλλά δεν μπορεί κανείς να στερεί το δικαίωμα του αδυνατου να διεκδικεί το θετικό αποτελέσμα παίζοντας με ομάδες πιο ποιοτικές όπως ΟΜΗΡΟ,ΔΑΦΝΗ.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο παρά τον δυνατό αέρα και την ψύχρα που επικρατούσε!!!
Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι το ΣΑΒΒΑΤΟ 09/10 στο γήπεδο ΕΠΣ ΧΙΟΥ με αντίπαλο τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ/ΑΣΤΕΡΑ στης 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: