Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΛΕΩΝ 4-0 -ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΓΚΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ προκρίθηκε στα προημητελικά του Κυπέλλου Χίου κερδίζοντας τον ΛΕΩΝ με 4-0 στο γήπεδο της Καλλιμασιάς!!!
Ηταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά,αφού η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ήταν ο κυριαρχος του παιχνιδου και στα 90 λεπτα ,μην αφήνοντας τον ΛΕΩΝ  να φανεί πουθενά στον αγώνα παίζοντας δυνατά και παράλληλα καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές ευκερίες για γκολ, με τον ΣΚΟΥΦΑΡΑ πρωταγωνιστή στις περισσότερες αλλα τελικά την λύση να την δίνει από τον πάγκο ο ΣΠΕΓΗΣ με 2 όμορφα γκολ τελείωσε το θέμα πρόκριση και πήρε τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα!!!
Κλειδί στον αγώνα ήταν το γκολ του Καζάκου στο 45΄όταν και άνοιξε το σκορ με ένα ακόμα υπέροχο γκολ!!!Μέχρι εκεινη την στιγμή η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη και όπως γνωρίζουμε η μπάλα πολλές φορές τιμωρεί.
Σπέγης Παναγ.
Στο β΄ημιχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός αλλά δεν μπόρεσε ο ΛΕΩΝ να κανει κάτι και στο 78΄ ο ΣΠΕΓΗΣ πέρασε αλλαγή στην θέση του Ζαχαριου και με την πρωτη επαφή του με την μπαλα εκανε το 2-0 αποβάλοντας το αγχος απο την ομάδα.Το 3-0 έγινε πάλι από τον ΣΠΕΓΗ  στο 88΄και το τελικό 4-0 έγινε στο 91΄ μετά απο ωραία κούρσα του ΜΑΡΔΑ απο δεξιά έβγαλε σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του ΝΤΟΥΛΗ ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!!!γκολ που το αφιέρωσε στον ΜΑΚΡΙΔΗ Δ ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί!!!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : 1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ 2.ΨΥΛΛΟΣ Μ 3.ΓΑΝΝΟΥΜΗΣ Γ. 4.ΜΑΚΡΙΔΗΣ Κ 5.ΓΟΥΒΑΚΗΣ Δ 6.ΓΙΑΝΝΟΥΜΗΣ Ι. 7.ΨΥΛΛΟΣ Δ 8.ΖΑΧΑΡΙΟΥ Β(ΣΠΕΓΗΣ Π) 9.ΣΚΟΥΦΑΡΑΣ Γ.(ΜΑΡΔΑΣ Κ) 10.ΚΑΖΑΚΟΣ Δ 11.ΔΕΛΕΡΕΣ Γ.(ΝΤΟΥΛΗΣ Δ).









Στους  άλλους αγώνες σημειώθηκαν τα εξής  αποτελέσματα 
ΚΑΝΑΡΗΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ 0-0 (2-3 ΠΕΝ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΥΡΓΟΣ 1-0








Δεν υπάρχουν σχόλια: